Lämpimästi tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Susanna Manninen, Valviran rekisteröimä osteopaatti. Valmistuin vuonna 2010 osteopaatiksi ammattikorkeakoulu Metropoliasta. Osteopatiasta on tullut minulle tapa elää ja katsoa maailmaa. Olen erittäin kiinnostunut ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisuutena. Osteopaatin sekä joogaohjaajan ammateissa pääsen auttamaan ihmisiä hyvinvoinnin saralla. Olen erikoistunut ns epäsuoriin tekniikoihin, joihin kuuluu mm kraniaalinen ja biodynaaminen osteopatia jossa kehoa hoidetaan lempein ottein sen kokonaisuutta ja terveyttä huomioiden.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset vauvasta vaariin ja raskaanaoleviin. Oma raskauteni todella avarsi silmiäni kuinka tärkeää osteopatia silloin muuttuvalle keholle on. Samalla osteopatian tärkeys vauvojen hyvinvoinnin kannalta synnytyksen jälkeen sekä vauvan kehon tukeminen ensimmäisten vuosien kovan kasvun ja muutosten aikana konkretisoitui.

Vuonna 2015 yksi haaveeni toteutui valmistuttuani joogaopettajaksi. Jooga ja osteopatia täydentävät upeasti toisiaan ja tuo rikkautta työhöni. Tällä hetkellä vedän äiti & vauva joogakursseja lauttasaaren kulttuurikeskus sähinässä sekä kulosaaren mommy & me:ssä. Syksyllä 2019 osallistuin WHO:n 20h imetysohjaaja koulutukseen, joka tuo tärkeää osaamista vauvojen imemisongelmien kanssa. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Olen myös imetystukiäiti. Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Vastaanotto ja ajanvaraus:

Ma: Mommy & Me/elonaskel Kulosaaren puistotie 42
Ajanvaraus:
 https://slotti.fi/booking/elonaskel/#?resource=46

Ti: Kamppi, urho kekkosen katu 8 C 33. Ovisummerissa katutasolla lukee osteopaatit. https://vello.fi/osteopaattisusannamanninen

Ke, to ja kerran kuussa su: Kulttuurikeskus sähinä Lauttasaari Heikkiläntie 10
Ajanvaraus: http://vello.fi/osteopaattisusannamanninen    tai puh.0503625922, info@osteopaatti-susanna.fi

Lahjakortit ostettavissa https://vello.fi/osteopaattisusannamanninen

Teen lauttasaaren alueella myös kotikäynteijä vauvoille ja äideille. Imetysohjauksen  voi myös yhdistää käyntiin. Ole yhteydessä minuun, jos toivoisit kotikäyntiä vauvan kanssa.