Lämpimästi tervetuloa kotisivuilleni!

Olen Susanna Manninen, Valviran rekisteröimä osteopaatti. Valmistuin vuonna 2010 osteopaatiksi ammattikorkeakoulu Metropoliasta. Osteopatiasta on tullut minulle tapa elää ja katsoa maailmaa. Olen erittäin kiinnostunut ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisuutena. Osteopaatin sekä joogaohjaajan ammateissa pääsen auttamaan ihmisiä hyvinvoinnin saralla. Olen erikoistunut ns epäsuoriin tekniikoihin, joihin kuuluu mm kraniaalinen ja biodynaaminen osteopatia jossa kehoa hoidetaan lempein ottein sen kokonaisuutta ja terveyttä huomioiden.

Tällä hetkellä suuri kiinnostuksen kohteeni on raskaana olevien, synnyttäneiden, vauvojen sekä lasten hoitaminen. Oma raskauteni todella avarsi silmiäni kuinka tärkeää osteopatia silloin muuttuvalle keholle on. Samalla osteopatian tärkeys vauvojen hyvinvoinnin kannalta synnytyksen jälkeen sekä vauvan kehon tukeminen ensimmäisten vuosien kovan kasvun ja muutosten aikana konkretisoitui.

Jatkokoulutan itseäni jatkuvasti ja vuonna 2015 valmistuin joogaopettajaksi. Jooga ja osteopatia täydentävät upeasti toisiaan ja tuo rikkautta työhöni. Tällä hetkellä keskityn äiti & vauva jooga kursseihin Mommy & me:ssä. Viimeisin koulutus oli WHO:n 20h imetysohjaaja koulutus, joka tuo tärkeää osaamista vauvojen imemisongelmien kanssa. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Vastaanotot ovat normaalisti auki Kulosaaressa, Hakaniemessä ja Lauttasaaressa. Seuraan tarkasti viranomaisten suosituksia vastaanoton auki pitämisessä.

Pidetään kaikki huolta hyvästä käsihygieniasta. Pesethän kädet ennen hoitoon tuloa ja hyvä myös lähtiessä tehdä samoin. Myös toimipaikoissa pidetään hyvää hygieniaa ja pintoja sekä ovenkahvoja siivotaan ahkerasti.

Jos tunnet olosi sairaaksi ja tai läheisesi on sairas, ajan voi perua lyhyellä varoitusajalla ilman maksua. Ethän tule sairaana hoitoon. Jos olet palannut ulkomailta pidäthän 2vk tauon ennen hoitoon tulemista.

Halutessanne voin käyttää hoidon aikana maskia.

Hallituksen ohjeita noudattaen en tällä hetkellä pääsääntöisesti hoida riskiryhmäläisiä enkä yli 70-vuotiaita. Toki jos olet kovasti hoidon tarpeessa voimme käyttää maskeja kumpikin hoidon aikana.

Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveenä <3

Jos haluat tukea minua näinä haastavina aikoina niin lahjakortteja voi nyt ostaa suoraan verkosta seuraavasta linkistä. Voimassaoloaika on 12kk 🙂    https://gifti.fi/shop/osteopaattisusannamanninen/

Susanna Manninen

Vastaanotto ja ajanvaraus:
Ti Mommy & Me kulosaari Kulosaaren puistotie 42
http://www.mommyandme.fi/?page_id=311

Ke ja kerran kuussa su Paasipuiston hoitohuone Hakaniemi, Paasivuorenkatu 8
https://vello.fi/osteopaattisusannamanninen/

Su Hierontamesta Lauttasaari Heikkiläntie 1 A
https://hierontamesta.fi/ajanvaraus/

Aikoja voi myös kysellä puhelimitse numerosta 0503625922.