Asiakaspalaute

”Olin syksyllä jo epätoivoinen alaselkäkipuni kanssa. Söin särkylääkkeitä ja koitin tehdä rentouttavia liikkeitä. Mikään ei auttanut. Tulin Susannalle hoitoon ja jo ensimmäisen hoitokerran jälkeemn selkäni alkoi rentoutua ja kivut vähenivät. Kävin sen jälkeen useamman kerran muutaman viikon välein hoidossa ja oloni on ollut parempi ja selkä ei ole ollut enää kipeä.”

”Olen ollut Susannan asiakkaana jo reilut neljä vuotta, erilaisten vaivojen takia ja nyt raskausaikana. Hänellä on todella lempeä, rauhallinen ja kuunteleva ote. Tuntuu, että saan aina kysyä häneltä ja saan vastauksia ja myös hyviä vinkkejä. Hoidon jälkeen on aina kevyempi ja helpottunut olo, vaikka en kävisi osteopatiassa säännöllisesti. Suunnittelen jatkavani käyntejä myös kun vauva syntyy, vauvan kanssa. Olen ollut todella tyytyväinen ja suositellut Susannaa tutuille, ja suosittelen varmasti myös tulevaisuudessa.”

”Ollaan käyty vauvan kanssa Susannalla nyt reilu vuosi. Alussa kun tilanne oli paha käytiin hoidossa kerran viikossa ja sitten jossain vaiheessa kuukausittain. Susanna on ollut korvaamaton osa meidän vauvavuotta. Muistan kun ekan kerran mentiin vastaanotolle. Pidättelin itkua, olin vaan niin loppu.

Susanna on ihan äärettömän lempeä. Hoidossa on aina rauhallinen ja luottavainen tunnelma. Kun vauvaa hoidettiin, tuntui kun minuakin ois kannateltu. En ollut enää yksin ongelmien ja huutavan vauavan kanssa. Susannalla on myös valtava tietämys asioista. Osteopatiasta saatiin apua muun muassa näihin;
-kireä kielijänne
-refluksi
-itkuisuus
-imetyksen haasteet”

”Teit taikoja viimekerralla, poika alkoi kääntyillä ja varata käsilleen toisena päivänä hoidosta, nosti ylävartaloa kunnolla ja päätä kannatteli paremmin kuin koskaan. Ensi kertaa odotellessa. ”

”Susanna on erittäin osaava osteopaatti ja hänellä on hyvin lämmin ja rauhallinen olemus. Hänen käsissään on parantavaa voimaa, jota kaipaan arjen kiireen ja raihnaisuuden keskellä.”

”Olen käynyt Susannalla jo pari vuotta ja olen ollut todella tyytyväväinen. Susannalla on aikaa kuunnella ja keskittyä asiakkaaseen. Hän hoitaa ihmistä kokonaisuutena ja osaa antaa selkeitä neuvoja, kuinka voi vaikuttaa omaan hyvinvointii myös ulkopuolella. Erittäin vahva suositus.”

”Susannalla on ihanan pehmeä tapa lähestyä kehoani. Säännöllinen käynti on tapa pitää vilkas mieli ja aktiivinen keho tasapainossa.”