Joogakurssit

Joogapolkuni alkoi osteopatiaopintojeni aikana, silloin moni asia minussa muuttui ja alkoi heräämään. Jooga oli kiehtonut minua jo vuosia ennen kuin uskaltauduin ilmoittautumaan ensimmäiselle kurssilleni. Aloitin vuonna 2009 astangalla, muutaman vuoden päästä jooga hieman jäi elämästäni, mutta palasi takaisin voimakkaampana kuin koskaan. Nykyisin hatha ja yin-jooga kuuluvat vahvasti harjoitukseeni. Jooga on aina tuntunut minulle omalta, tähän minä kuulun, tätä minun kuuluu tehdä. Mikä parasta, tämä matka jatkuu ikuisesti.

Joogassa minulle on tärkeää päästää irti suorittamisesta ja laskeutua harjoituksessa flow-tilaan. Opettamisessa kiinnitän huomiota puhtaisiin ja turvallisiin linjauksiin, jokaisen yksilöllisyyttä kunnioittaen. Painotan myös läsnäoloa sekä oman kehon ja sydämen äänen kuuntelua.

”Your body talks, listen to it”
”Jean-Pierre Barral”

Äiti & vauva joogakurssit lauttasaaren kulttuurikeskus sähinässä

Pidän kulttuurikeskus sähinässä lauttasaaressa 5 kerran äiti & vauva jooga kursseja n.2-12kk vauvoille. Kurssilla tehdään lempeitä palauttavia liikkeitä äidin keholle. Myös vauvat osallistetaan mukaan osaan liikkeistä ja he saavat näin kaipaamaansa huomiota.  Kurssille voi tulla lopputarkastuksen jälkeen tai jos sitä ennen jos se sinusta hyvältä tuntuu.

Kurssin teemat:
-Hengitys ja sen syventäminen
-Yhteys lantionpohjaan ja palauttavat harjoitteet
-Turvalliset jooga-asanat joilla vahvistetaan syviä vatsalihaksia
-Yläselän ja hartia-alueen avaavat liikkeet
-Selkää vahvistavat ja avaavat liikkeet
-Rentoutuminen ja meditaatio

Ilmoittautuminen ja lisäinfo: info@osteopaatti-susanna.fi.
5 x kurssin hinta 85 €
Maksu laskulla tai e-passilla.

Kevään kurssit:
15.2 ke klo 11.30-12.15
22.2 ke klo 11.30-12.15

Myös facebook sivuilleni osteopaatti Susanna Manninen päivitän aina tuoreet kurssit.